MAYBE VISUAL BUG

Moderator: Test Team

Post Reply
Jozza
Snow Terror
Snow Terror
Posts: 1195
Joined: Sat Dec 03, 2011 7:10 pm

MAYBE VISUAL BUG

Post by Jozza » Sat Jan 18, 2014 8:04 pm

I ( my guys too) have created a new toon, when i log in the game my hotbar is full of the powers of my old toon Made last preview, my doomy had all fessors powers .. Can't use them btw but i can see them
Image
WIZARD ADVOCATE
Hugues wrote:I'm a far better wizard and I've only ever leveled a wizard to mid 60s. On that note I vote yes because I like his name. As long as jozza isn't in the running cause he's better
Evald wrote:Nice to see C&L destroy trash guilds

Methis
Snowy Mino
Snowy Mino
Posts: 621
Joined: Sat Feb 11, 2012 1:43 pm
Location: Poland

Re: MAYBE VISUAL BUG

Post by Methis » Sat Jan 18, 2014 10:12 pm

funny how i got lucky with this bug and when i made a lvl 1 priest it gave me the screen from my fully finished priest ,happy days now i dont have to adjust my screen.

Still a bug thou

Sver: 5676
Image

Post Reply

Return to “Races and Character Creation”